Limba curentă :

ABOUT US

PATRES oferă un pachet complex, multidisciplinar care include asistenţă profesională şi training personalizat pentru autorităţile locale, instituţiile ce ofera utilităţi publice şi dezvoltatorilor de locuinţe sociale pentru a sprijini politici eficiente pentru introducerea sistemelor RES în clădiri. Scopul principal al proiectului este crearea de legi şi reglementări pentru construirea sau renovarea clădirilor şi pentru realizarea unor proceduri de achiziţii publice ecologice.

Analiza celor mai bune practici naţionale şi europene, crearea de oportunităţi de cooperare şi punerea în aplicare a acţiunilor pilot specifice dezvoltate în cadrul activităţilor de formare a proiectului completează pachetul inovator al proiectului PATRES.

O conferinţă internaţională ce va fi organizata in orasul Trieste (Italia) serveşte în mod expres promovării schimbului de cunoştinţe şi creării de reţele la nivel internaţional, în timp ce conferinţa finală de la Bucureşti oferă o modalitate de a sistematiza informaţiile şi de a prezenta rezultatele obţinute.

Finanțat de Comisia Europeană prin intermediul Programului IEE,  PATRES reunește 7 ţări.

Parteneri

PATRES counts upon a sound international partnership, involving public and private organizations specializing in research, customized training and consultancy from 7 countries (Austria, Croazia, Estonia, Italia, Repubblica Ceca, Romania, Spagna).

Parteneri

Obiective

PATRES offers an integrated, multidisciplinary approach and a sound range of support actions for the introduction of RES systems in buildings.

Obiective